Wat kan een Personal Reset voor mij betekenen?

Tijdens een Personal Reset gaan wij samen op zoek naar de kern van jouw probleem. Dat noemen we ook wel een belemmerende overtuiging. Zodra we deze overtuiging gevonden hebben zetten we daar een doel tegenover en gaan we echt aan de slag! Hoe dat precies werkt kan je hier lezen. 

Ik weet hoe groot de stap kan zijn om daadwerkelijk iemand om hulp te vragen. Om het eerste gesprek met een coach aan te gaan. Uiteindelijk gaat het om jouw gevoel en dat bloot geven doe je niet zomaar. Toch wil ik jou uitdagen om dat wel te doen. 

Niets is zo zonde als jarenlang rondlopen met belemmeringen die je tegenhouden te genieten van het leven. Een Personal Reset is iets voor jou als je last hebt van één van de volgende punten en daar iets aan wilt veranderen.

Waar je nu aan doet versus wat je graag wilt

Offline en online coaching mogelijk!

Wij kunnen zowel offline als online met elkaar aan de slag! Je bent van harte welkom in Zoetermeer. Is dit te ver weg of wil je liever coaching vanuit huis? Dan kunnen we online (Zoomen/Skypen) ook jouw doelen bereiken. Want waarom zouden we het moeilijk maken als het ook makkelijk kan? Tegenwoordig zijn er geen excuses meer en kun je waar je ook bent, online aan de slag met mij!

Zij gingen je voor:

Kayleigh, 28

In december heb ik bij Lotte de Personal Reset ondergaan. Nadat ik hierover had gehoord in een podcast en personen in mijn omgeving had gesproken die zelf deze sessie hadden gevolgd, was ik erg benieuwd en vol vertrouwen dat dit mij zou kunnen helpen. Lotte heeft deze verwachtingen zeker waar gemaakt. De sfeer tijdens de sessie was heel ontspannen, veilig en rustgevend. Lotte weet precies wat ze op welk moment moet zeggen, en zeker ook op welk moment ze een grapje moet maken om de sfeer lekker luchtig te houden. Ik heb de Personal Reset als enorm prettig ervaren en voelde heel snel na de sessie al het effect ervan. Ik zou het volgen van een sessie bij Lotte enorm aanraden!

Tessa, 43

Tijdens de Personal Reset hebben Lotte en ik samen doelen bepaald bijv; zelfvertrouwen, communicatief vaardig, levensgeluk, etc. De Personal Reset is echt een heel mooie manier om ballast uit het verleden op te ruimen. Na de sessie had ik een heerlijk gevoel, direct resultaat in situaties op mijn werk en in het privé leven. Ik ervaar spontaniteit, zelfvertrouwen, een praatje maken in een groep gaat me gemakkelijk af, echt een enorm verschil met voor de sessie. Dank je wel Lot! Ik zou het iedereen aan willen raden!

Marlies, 35

Na de Personal Reset die ik bij Lotte ben ondergaan, voel ik me anders, nieuw, een betere versie van mezelf. Ik was op zoek naar die betere versie van mezelf omdat ik het gevoel had dat er meer was. Lotte is erin geslaagd om het zaadje bij mij te planten dat er ook meer is. Door deze coaching ben ik een weg ingeslagen die leidt naar een mooier, positiever en gelukkiger leven. Lotte, bedankt!

Reserveer nu !