Soul Ceremony

Rest & Reset

Soul Ceremony

Zondag 29 mei ~ 15:00 tot 18:00 uur

Ervaar de magie van ceremoniële cacao & adem coaching tijdens de fijne Soul Ceremony op zondag 29 mei. Deze editie zal in het teken staan van rust & reset, wat past bij de nieuwe maan energie. De ceremonie valt deze keer namelijk bijna samen met de komst van Nieuwe Maan in Tweelingen (30 mei om 13.30 uur is het nieuwe maan), die ook samenvalt met een gedeeltelijke zonsverduistering.

Tijd dus om te vertragen, naar binnen te keren, te evalueren & reflecteren, rust te nemen & je volledig te concentreren op de energie van rust & reset. We stemmen af op dat waar jij zo erg naar verlangt & wat echt goed is voor jou. Blazen het nieuwe energie in met ceremoniële cacao & ademwerk op precies het juiste moment. De perfecte combinatie voor een transformatie, in een veilige omgeving. Zie het als een nieuw begin, een wedergeboorte in dit rijk.

Breathwork & Cacao ~ The Perfect duo

Wat kun je verwachten?


Ceremoniële Cacao is een plantmedicijn dat al heel lang word gebruikt bij ceremonies van veel oude Amerikaanse stammen & staat ook wel bekend als de heilige boon.

Cacao is zacht, liefdevol & brengt harmonie. Het stimuleert je om je hart te openen & het versterkt de verbinding met je ware zelf & de mensen om je heen. Ook helpt het je je focus tijdens de ademreis te verhogen, je mentale toestand te verhelderen, je energie te verhogen & je lichaam & ziel te helen totdat het in rust en ontspanning is.

BELANGRIJK:

~ Dit evenement is gedeeltelijk Engels & gedeeltelijk Nederlands. Het is daarom een must om beide talen te begrijpen.

~ Dit evenement is niet voor degenen die: Antidepressiva gebruiken, zwanger zijn, ernstige hartaandoeningen hebben of last hebben van epilepsie, astma en/of hoge bloeddruk zonder gebruik van medicijnen.

~ Eet minimaal 3 uur voor de ceremonie een voedzaam, gezond & vegetarisch gerecht. Te veel eten of kort voor het evenement een maaltijd nuttigen, voorkomt dat u de vruchten van Cacao plukt.

Locatie: Mahé Yoga Zoetermeer
Aantal plekken: 10
Duur: +/- 3 uur.

Jouw liefdevolle investering: € 75,- 

 

IMG_9017

Let your heart shine in a new light.

There are blessings all around you, Open up your eyes.
Feel the sunlight fall upon you, Let it free your mind.
There are blessings all around you, Take a step outside.
Let your heart shine in a new light, See it come alive.

~ Hollow Coves

Ervaringen van anderen

Zij gingen je voor:

Ik was nog nooit bij een cacao ceremonie geweest en naast dat ik het spannend vond probeerde ik het over mij heen te laten komen. Waar er bij aankomst nog spanning was, verdween deze snel door de warme en ontspannen verwelkoming. De ceremonie zelf heb ik als open, eerlijk, liefdevol, warm, verzorgend en leerzaam ervaren. Zowel het delen van gedachten, de cacao ervaring, tegen mijn eigen gevoel aanlopen en daarvan leren, dansen en de ademhalingsoefeningen hadden allemaal hun eigen mooie aanvulling op de dag. Dankzij de mensen in de groep, de begeleiding, de aandacht en liefde die er was heeft dit voor mij inzichten en vooral een hele waardevolle dag gebracht. Dit zal zeker niet de laatste keer zijn! ❤️
Eva
Wat een heerlijke flow heb ik aan de ceremonie overgehouden! Het was echt zo'n dag die wordt opgeslagen onder mooie, waardevolle herinneringen. De cacao ceremonie heeft mij weer dichterbij mezelf gebracht, waardoor ik verbinding en 't gevoel van thuis komen weer mag ervaren. Dat is echt ontzettend waardevol voor mij! Heel erg bedankt voor de schakel die jullie op mijn reis vormden deze dag! Alle liefs en hopelijk tot weer ziens 🙂
Romée
We hebben gelachen, gehuild en gedanst. Wat was dit een mooie ervaring! Lotte en Pritha zorgden voor een warme en liefdevolle sfeer waardoor ik volledig mijzelf durfde te zijn en me kon overgeven aan de ceremonie. Ik heb er van genoten en wil het zeker nog een keer doen ❤️
zon-otm6rlgxjgj805t7673jifohd0ydca87mwzawqbic0
Yaela
De cacao ceremonie bij Pritha en Lotte was een hele mooie ervaring. Samen creëerden ze een veilige sfeer waarin je even tot stilstand komt, volledig in het nu bent en kunt voelen wat er in je speelt. Het was een fijne kleine groep en ondanks dat ik daarvan bijna niemand kende, voelde ik me vrij om mezelf te zijn o.a. bij het dansen. Ik voelde een sterke verbinding met mezelf en de andere leden van de groep. Mocht je dus een keer een cacao ceremonie willen proberen dat is dit zeker een aanrader.
Danielle