Rise ~ The Total Package

Laten we samen aan de slag gaan

Rise ~ The Total Package

Je merkt al een tijd dat je vastloopt op bepaalde gebieden van je leven & komt steeds weer in dezelfde patronen terecht. & hoewel er een deel is van jou die maar al te graag wilt loslaten, lukt dat nog niet helemaal. Grote kans dat er nog levenservaringen of traumatische gebeurtenissen niet volledig zijn verwerkt & genezen, wat je weerhoudt van een gelukkig leven.

Met mijn begeleiding help ik jou deze ervaringen & de lading die daarbij hoort te helen. We gaan de diepte in, halen de kern van jouw 'probleem' weg & maken ruimte voor nieuwe energie. Ook kijken we naar jouw patronen, behoeften & dromen.

Precies hetgeen wat aangepakt mag worden & klaar is om te transformeren zal naar de oppervlakte komen. Je leert jezelf beter kennen, vergroot je bewustzijn & versterkt jouw eigenwaarde. Ook leer je elk deel van jezelf te omarmen, de lichte & de schaduwkanten. Je komt weer in contact met je hogere zelf, vind antwoord op belangrijke levensvragen & versterkt je intuïtie. Leer weer om te leven vanuit liefde & hervindt jezelf in dit magische bestaan! 

The Total Package

Rise Bundel

Tijdens de eerste afspraak gaan we in gesprek & samen op zoek naar de kern van jouw ongemak(ken). We kijken naar jouw doelen & dromen en stemmen daarop onze gezamenlijke reis af. We zetten een intentie en kijken wat nodig is.

De eerst volgende keer beginnen we met een Personal Reset, waarbij we met de kern en het doel aan de slag gaan. Na deze afspraak ga je naar huis met oefeningen die je dagelijks zult herhalen.

Om de +/- drie weken ontmoeten we elkaar. We kijken wat nodig is en zullen afwisselen tussen Adem sessies en Vision gesprekken. Ook kijken we iedere afspraak of er mogelijk nog extra verdieping nodig is. Denk hier aan visualisaties, meditaties, extra opdrachten, etc. Het gehele traject zal +/- 4 maanden duren.

Jouw investering: € 595,- (€ 675,- vanaf 1 juli)
(betaling in termijnen mogelijk)

AdobeStock_327757311

Rising in Love

I'm consciously making space, opening and allowing. I'm doing the work that's needed. 
All is becoming clear, the veil is oh so thin, but I'm ready, bring it in.
Cause I know that I am worthy, worthy of it all. The wonders and the magic, all I'm dreamin of.
And this is the new way, a new way of living. A world waking up, we are rising in love.
And now I remember, why I am here. Got nothing to lose, all is to gain.
And I choose to learn from love instead of pain.

~ Fia

Ervaringen van anderen

Zij gingen je voor:

Bedankt voor de fijne coach sessie die we gedaan hebben, Lotte. Ik heb de reset als intens, heel mooi en verruimend ervaren. Je zorgde ervoor dat ik me op m’n gemak en veilig voelde en liefdevol en kundig heb je me door de sessie begeleid. Bevrijd van de nodige dingen, voel ik me nu lichter, lekkerder in m’n vel en zelfverzekerder!
zon-otm6rlgxjgj805t7673jifohd0ydca87mwzawqbic0
Sandra
52 jaar
Lieve Lotte, bedankt voor je liefdevolle, bemoedigende en zorgvuldige manier van werken. Het lichaamsgerichte aspect vind ik erg doeltreffend en samen met de mooie oefeningen die ik dagelijks eenvoudig toe kan passen, hebben de thema's die ik inbracht licht en luchtig gemaakt. Ik ervaar nu meer positiviteit, ontspanning en bekrachtiging.
zon-otm6rlgxjgj805t7673jifohd0ydca87mwzawqbic0
Mona
41 jaar
Lieve Lot, Je hebt mij geweldig geholpen door in 1 sessie mijn blokkade na 50 jaar! op te ruimen en te resetten. Ik ben nu ruim 2,5 maand verder en voel mij nog steeds zelfverzekerd en compleet :). Meerdere mensen in mijn omgeving ervaren de positieve verandering bij mij en ik zit vol energie. Super bedankt, je bent fantastisch! Hartelijke groet, Dennis van HIlten
zon-otm6rlgxjgj805t7673jifohd0ydca87mwzawqbic0
Dennis
... jaar
Onlangs ben ik bij Lotte op coaching geweest. Een ontzettend lieve en krachtige vrouw. Gaat samen met jou op zoek naar jouw verbeterpunten, neemt alle tijd voor je en is een hele fijne coach die samen met jou op zoek gaat waar jouw pijn punten liggen. Dit alles wordt omgezet naar iets positiefs. Ik heb deze coachingsessie als heel prettig, vertrouwd, liefdevol, emotioneel en open ervaren. Ga zo door Lotte! Jij bent ook een topper😉
zon-otm6rlgxjgj805t7673jifohd0ydca87mwzawqbic0
Mandy
25 jaar