Over Lotte

IMG_7108 kopie

Over Lotte

All you have to decide is what to do with the time that is given to you!

Hee, wat leuk dat je er bent! Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Lotte en sinds ik de geheimen van het brein en de kracht van de gedachte heb ontdekt is er veel in mijn leven veranderd.
Door bepaalde gebeurtenissen in mijn jeugd had ik jaren lang last van belemmeringen waar ik maar niet van af leek te komen. Ik kampte met enorme onzekerheid, onopgelost verdriet, het gevoel dat ik niet goed genoeg was…
Ik heb van alles geprobeerd om meer zelfvertrouwen, zelfliefde en zelfacceptatie te creëren, maar niets leek te helpen. Tot ik in aanraking kwam met een speciale methode…

Ik ontdekte een manier die voor mij werkte (Personal Reset Coaching) en ging aan de slag met mijn belemmerende overtuigingen. Ik maakte grote stappen en raakte geïnspireerd. Daar ontstond mijn droom en passie, het begeleiden van mensen zoals jij. Ik begon aan mijn eerste opleiding tot coach. Dat is een van de beste keuzes die ik ooit heb gemaakt. 

Het is zo zonde om jarenlang te twijfelen aan jezelf en door het leven te gaan met angst en verdriet. Het leven kan zo mooi zijn! Als leerling van het leven leer ik nog iedere dag meer over mijzelf. Ben ik er al? Nee, ik ben nog steeds laagjes aan het opruimen en oude patronen aan het doorbreken en ik geloof ook dat dit een doorgaand proces is.

Wel weet ik ondertussen veel beter hoe ik om kan gaan met de downs en hoe ik optimaal kan genieten van de ups. Er is balans. 

AdobeStock_404816393

I don't have any magic to give you. I'm simply here to lead you back to a place where you can remember your own!

Ondertussen heb ik al meerdere trainingen doorlopen en in mijn vrije tijd blijf ik mij ook door ontwikkelen. Simpelweg omdat ik het gewoon heerlijk vind om bezig te zijn met het helende proces. Ik heb mij bijvoorbeeld meer verdiept in Adem Coaching & momenteel volg ik een opleiding tot moderne medicijnvrouw.

Naast het coachen word ik echt enorm blij van mooie reizen maken, wandelen in de natuur met mijn hond Cody, zingen, goede muziek en heerlijk badderen met een goed boek of fijne serie/film.

Ik ben echt enorm gek op thee, dat is bijna het enige wat ik drink op een dag. Oh, en ik heb ook een hele leuke kat waar ik heel vaak mee knuffel, zijn naam is Cavalli.

Ik hoop dat ik jou mag inspireren met Mindful met Lot. Dat jij je vrij voelt om mij om begeleiding te vragen en ik je mag verwelkomen om aan de slag te gaan met jouw belemmeringen. Ik heb er nu al zin in en ik ben nu al trots op je! Het leven is er om van te genieten, ook voor jou. 

Heel veel liefs,
Lotte