Over mij

Hi! Ik ben Lotte en ik ben Personal Reset Coach. Waarom coaching? Omdat ik jarenlang zelf enorm veel struggles heb gehad en veel pijn en verdriet bij me heb gedragen. Ik had enorm veel belemmerende gedachtes en patronen, wat ervoor zorgde dat ik niet volledig kon genieten van het leven. 

Na een jarenlange zoektocht ontdekte ik een manier om van een fixed mindset naar een growth mindset te gaan. Ik begon mijn belemmerende overtuigingen stuk voor stuk om te zetten naar prachtige doelen en voelde me steeds beter en beter. 

Daar ontstond ook mijn droom. De droom om zoveel mogelijk mensen te helpen echt gelukkig te zijn met zichzelf en met het leven. Het is zo zonde om jarenlang te twijfelen aan jezelf en door het leven te gaan met angst en verdriet. Het leven kan zo mooi zijn!

Ik hoop dan ook dat ik jou mag inspireren via dit platform. Dat jij je vrij voelt om mij om begeleiding te vragen en ik je mag verwelkomen om aan de slag te gaan met jouw belemmeringen. Hieronder vertel ik je nog wat meer over mijzelf 🙂

Wat leuk dat je mij wat beter wilt leren kennen! Ik heb een relatie met Jeroen en samen hebben wij drie huisdieren. Cavalli de kat, Cody de hond en Timmie de grasparkiet.

Ik ben enthousiast, prettig gestoord, behulpzaam, liefdevol en doelgericht. Waar ik niet zonder kan? Reizen doe ik het allerliefste, naast coachen natuurlijk. Ik vind het heerlijk om nieuwe werelden en culturen te ontdekken en mij te verwonderen over de prachtige natuur. 

Als ik niet op reis ben, spendeer ik mijn vrije tijd in het gezelschap van mijn familie en/of vrienden, doe ik aan Yoga en loop ik regelmatig in het bos met Cody voor een rondje ontspanning. 

Ik hoop dat ik jou mag inspireren met tips en tricks voor een gelukkig en gezond leven, mijn leermomenten, mijn ervaringen als coach, reistips en persoonlijke updates. 

Liefs, Lot

Volg mij op social media

Mocht je het leuk vinden om me ook op andere kanalen te volgen dan kan dat via Facebook (@mindfulmetlot), Instagram (@mindfulmetlot) & Youtube (@mindfulmetlot).