Top

Over mij

Over mij

Hee, misschien weet je het ondertussen al, maar zo niet: Mijn naam is Lotte! Wat leuk dat je meer over mij wilt weten. Ik ben 24 jaar oud. Woorden die mij omschrijven? Enthousiast, prettig gestoord, behulpzaam, liefdevol en doelgericht. Ik hou enorm erg van lekker en goed eten en het liefste ben ik op reis. Op reis kan ik enorm genieten van nieuwe culturen en van de prachtige natuur. Als ik niet op reis ben, spendeer ik het liefste mijn tijd met mijn familie en/of vrienden, doe ik aan Yoga en stap ik regelmatig op mijn longboard voor een rondje ontspanning.

Ondertussen ben ik ook nog bezig met mijn opleiding tot BMR-deskundige. Mijn droom is namelijk om zoveel mogelijk mensen te helpen de beste versie van henzelf te worden. Waarom ik dat wil? Ik weet niet, het geeft me gewoon een geweldig gevoel om mensen te kunnen en mogen helpen. Ik ben zelf enorm lang op zoek geweest naar mezelf, kende enorm veel struggles en wist soms echt even de weg niet meer.

Zelf had ik een reikende hand met beide handen aangepakt. Om samen te sparren, om mijn gevoelens bij te kunnen uiten, om gewoon even te mogen zijn. Dus ja, dat is wat ik wil zijn voor jou en voor anderen.

Daarbij houd ik een blog bij waar ik heerlijke recepten deel, maar ook reistips en body & mind power artikelen. Ook kan je een kijkje nemen in mijn dagelijkse leven.

Maar genoeg over mij. Ik ben vooral enorm benieuwd naar jou! Kan ik wat voor je betekenen?