Kom gezellig naar een Mindful Mingle!

De mens is over het algemeen een erg sociaal wezen. We zijn oorspronkelijk sterk afhankelijk van samenwerking en solidariteit. Echter leven wij in de moderne maatschappij veel gescheiden van elkaar. Er wordt ons geleerd om een masker op te zetten, sterk te zijn en onszelf te beschermen tegen de boze buitenwereld. Toch kan het soms enorm fijn zijn om een plek te hebben waar je gelijkgestemde mensen kan ontmoeten om je gedachtes, ideeën en oplossingen te delen.

Daar ontstond ons idee, het organiseren van Mindful Mingles. Een veilige plek waar je kan verbinden met andere mensen, waar je leert over jezelf en jouw belemmerende gedachtes, overtuigingen en patronen en waar je innerlijke rust zult ervaren. Tijdens een Mindful Mingle mag jij jezelf volledig laten zien en kan dit zonder onzekerheid. Iedereen is daar namelijk voor één reden: Om te groeien als persoon. De Mindful Mingles zullen gehost worden door mij (Lotte) en Pritha Maheswari van ‘Zenang Yoga & More‘. 

Kortom: Een bijeenkomst waar de wijsheid van yoga en mindset-therapie samenkomen om een veilige en geborgen ruimte te creëren voor iedereen. Lijkt het jou leuk om samen met ons een gezellige middag te ervaren vol inspiratie, meditaties en levenslessen?

Wat kan je verwachten van de Mindful Mingles?

Voorlopig staat er helaas geen Mindful Mingle ingepland vanwege de huidige situatie. 

Wil jij als eerste weten wanneer de volgende editie plaatsvindt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wie is Pritha?

Een bijzondere vrouw met een enorm grote liefde voor Yoga, zo zou je Pritha kunnen omschrijven. Na tien jaar zelf yogalessen te hebben gevolgd besloot Pritha een Yoga Teacher Training te volgen op Bali, haar thuisland. Zes maanden na haar verhuizing naar Nederland opende ze samen met Dani haar eigen Yoga-school: Zenang Yoga & More. De cultuur waarin Pritha is opgegroeid heeft haar een spirituele manier van in het leven staan meegegeven. Hierdoor kan ze haar studenten inspireren om de verbinding van hun lichaam, geest en ziel onbevooroordeeld te vieren en te belichamen.

Speciaal voor jou hebben wij al een leuk voorproefje:
Schrijf je nu in voor de gratis Positive Transformation Challenge!

Tijdens deze 3-daagse challenge ga jij aan de slag met je gedachtes, je taal en je acties. Ik (Lotte) geef jou informatie over je mindset en brein en Pritha zorgt voor een fijne meditatie die aansluit bij het thema van de dag. Als jij de challenge hebt afgerond zal jij bewuster zijn van jouw gedachtes, taal en acties, weet jij wat voor invloed deze hebben op jouw leven en heb je de eerste stappen gemaakt naar een positiever bestaan.