Top

BMR Coaching

Er is een reden dat je op deze pagina bent beland toch? Je loopt ergens tegenaan of wilt nog meer uit jezelf halen. In charge zijn van je eigen leven, gevoelens en gedachtes. Op zoek naar de oplossing van jou probleem of wellicht ben je gewoon op zoek naar (iets meer) geluk. Ik kan jou helpen je doelen te behalen!

Met de BMR-methode ruimen wij samen je blokkades/belemmeringen/freezes op, waardoor je daarna een stuk beter functioneert. Daarnaast krijg je tips en tools die je helpen steeds dichter bij jezelf te komen, zodat jij vanuit je eigen kracht kan zeggen: Ik hou van mezelf en ik ben in controle!

Coaching vanuit het hart

Gefocust op resultaat

Direct een positieve verandering

Terug naar je eigen kracht

Met een persoonlijke touch

Zonder dat je het door hebt betrap je jezelf op de pijnlijke punten

Ik beveel Mindful met Lot aan omdat het een speciale manier van aanpak heeft, zonder je het door hebt betrap je jezelf op de pijnlijke punten. Goede manier om er een weg in te vinden dankzij Lot weet ik hier wat beter mee om te gaan.

Nicole (29)

Ik voel me nu zelfverzekerder, bewuster van mijn gedrag en rustiger!

Ik heb Lotte als een hele fijne coach ervaren en kan haar zeker aanraden! Via een vriendinnetje kwam ik bij haar terecht voor een BMR coaching. De kennismaking was erg fijn en ik voelde me snel bij haar op mijn gemak. Ook tijdens de sessie heeft ze mij goed geholpen. Ik voel me nu zelfverzekerder, bewuster van mijn gedrag en rustiger! Heel erg bedankt!

Nicky (25)

De sessie was heel bijzonder!

Lotte coacht heel prettig en ze is heel lief voor je. Ze luistert goed en ze laat je op je gemakt voelen. De sessie was heel bijzonder, wanneer je niet goed in je vel zit en je je niet goed voelt zorgt Lotte ervoor dat je weer van jezelf gaat houden. Na de sessie heb je weer energie en kracht om door te gaan. Ik voelde me erg krachtig en rustig, nu nog steeds.

Danique (23)

Je voelt je bevrijd van zorgen die je blokkeren om onbegrensd jezelf te zijn.

Een BMR-sessie bij Lotte kan ik van harte aanbevelen wanneer je kampt met onverwerkte emoties, wanneer je patronen in je gedachtes je in de weg zitten, wanneer je moet leren jezelf lief te hebben en vol in je eigen kracht te gaan staan. Tijdens de sessie neemt Lotte je aan de hand mee en leidt je langs het pad dat je verlichting brengt. Je voelt je bevrijd van zorgen die je blokkeren om onbegrensd jezelf te zijn. De benadering van Lotte is respectvol en liefdevol en geeft ruimte voor maatwerk.

Judith (49)

Ik heb er veel aan gehad!

Lotte is een ontzettend fijn en relaxt persoon in de omgang. Dat merk je dan ook terug in haar sessies. Ik vertrouw Lotte volledig en daar gaat ze goed mee om. Ze laat je op je gemak voelen en heeft een heel fijne manier van praten. Ze geeft je de tijd om rustig na te denken. Ik had meteen na de sessie een heel erg opgelucht gevoel en de dagen daarna voelde ik mij een stuk ‘lichter’. Al met al heb ik er heel veel aan gehad!

Julia (14)

Wat houdt BMR-methode precies in?

In tijden van gevaar of stress reageert ons onbewuste brein automatisch. Je spieren spannen aan, je hartslag neemt toe en je bloedruk stijgt. Dit om onszelf klaar te maken om te vechten en/of te vluchten. Als het vals alarm is, ontspannen we weer. Als je stress aanhoudt en je kunt niet vechten of vluchten, raak je in een freeze.

Die freeze is eigenlijk opgehoopte energie die is vrijgekomen bij een bepaalde gebeurtenis en als je deze energie niet verwerkt kun je klachten gaan ervaren.

In de Westerse wereld zijn er veel mensen die niet meer stil staan bij bepaalde gebeurtenissen. Ze kijken of alles fysiek in orde is, maar kijken niet naar de emotionele schade. We ontladen de energie niet. We gaan door, ook al ervaren we klachten.

Zo een freeze kan al best snel ontstaan. Ons lichaam reageert bijvoorbeeld al op het te laat zijn voor een afspraak, een bezoek aan de tandarts of prestatiedruk. Een freeze ontstaat dus snel.

De BMR-methode bevrijdt jou van de freeze. Een freeze kan zijn: angsten, vermoeidheid, onzekerheid, etc. 

Stap 1

De 1ste Coaching Sessie

We beginnen met een gesprek om te kijken waar je tegenaan loopt. Wat is je gewenste resultaat? Zodra we dit hebben vastgesteld gaan we aan de slag. Door de BMR-methode in te zetten bevrijd ik jou van de belemmering / blokkade waar je mee aan de slag wilt.

Stap 2

De Evaluatie Sessie

Na de eerste sessie kan er al heel veel helder zijn geworden voor je. Na +/- 3 weken spreken we weer af om te evalueren hoe de effecten voelbaar zijn geweest en of je doelstelling is behaald.

Stap 3

Optioneel: Vervolgsessie(s)

Is nog niet alles waar je aan wilt werken behandeld. Dan pakken we meteen door, zodat je ook die belemmering / blokkade achter je kunt laten. Het evaluatiemoment schuift dan +/- 3 weken naar voren.

Coaching prijzen

1ste Coaching sessie & de Evaluatie sessie€250ca 90 minuten per sessie
Vervolg sessie€100ca 90 minuten per sessie

De genoemde tarieven zijn inclusief 21% BTW.

Verhinderd? 
Kosteloos afzeggen of verplaatsen van je afspraak kan tot 24 uur voor aanvang van de afspraak. Als je binnen 24 uur vóór je afspraak afzegt, dan wordt deze in principe in rekening gebracht.

Coaching prijzen

1ste Coaching sessie & de Evaluatie sessie€250ca 90 minuten per sessie
Vervolg sessie€100ca 90 minuten per sessie

De genoemde tarieven zijn inclusief 21% BTW.

Verhinderd? 
Kosteloos afzeggen of verplaatsen van je afspraak kan tot 24 uur voor aanvang van de afspraak. Als je binnen 24 uur vóór je afspraak afzegt, dan wordt deze in principe in rekening gebracht.

Direct een afspraak maken of wil je meer informatie?

[[[["field7","equal_to","3"]],[["show_fields","field8"]],"and"],[[["field7","equal_to","1"]],[["show_fields","field10"]],"and"],[[["field7","equal_to","3"]],[["hide_fields","field12"]],"and"],[[["field7","equal_to","2"]],[["show_fields","field10"]],"and"]]
1 Step 1
Dagkeuze afspraak
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Bezoekadres*

Donaublauw 36
2718 JL Zoetermeer

T: 06-55908763 **
E: lotte@mindfulmetlot.nl
KVK: 75310457

* Alleen op afspraak.
** Alleen ‘s avonds telefonisch bereikbaar