Ervaringen

Ervaringen

Zij gingen je voor:

Door de ervaringen van mijn vriendin met Lotte, voelde ik dat ik ook een sessie bij Lotte wilde proberen. Ik kwam wat aarzelend bij Lotte aan en ging een paar uur later diep onder de indruk weer naar huis. Lotte heeft mij “in mijzelf” laten kijken en dingen losgemaakt en laten voelen zonder dat ik eerst mijn hele levensverhaal heb hoeven te vertellen. Na de sessie kreeg ik een uitgebreide mail met alles wat ik thuis kon doen met de ervaringen die ik tijdens de sessie had opgedaan. Na een paar weken ben ik nog een keertje terug gegaan voor een nagesprek en ook toen heeft Lotte mij weer een aantal dingen meegegeven waar ik mee verder kan in mijn leven. Ik gun iedereen een coach als Lotte!
Annelies
59 jaar
Wat een fijne ervaring is de Personal Reset! Lotte is fijne coach, luistert, begrijpt je, denkt mee en neemt echt de tijd voor je. Ik vond het best spannend dit te doen, maar door de rust en positiviteit die Lotte uitstraalt ben je al snel op je gemak. We zijn nu een aantal weken verder en ik voel duidelijk verschil. Ik voel me nu vrij om te zijn wie ik ben! Mijn masker heb ik afgezet en ik ben klaar voor al het moois wat nog komt. Bedankt!
Kim
35 jaar
De manier waarop Lotte met je omgaat is heel fijn. Ik kreeg het gevoel dat ik alles kon delen en daarbij hulp zou ontvangen. Tijdens de sessie heb ik me heel erg op mijn gemak gevoeld en ook na de sessie houdt Lotte goed contact met je en mag je ook altijd contact met haar opnemen. Ik ben door Lotte meer te weten gekomen over mezelf en hoe ik goed om kan gaan met bepaalde dingen. Kortom, een warme begeleiding die er voor zorgt dat ik mij goed heb kunnen openstellen om zo mijn problemen te kunnen ontdekken en aanpakken.
Rosalie
17 jaar
Ik heb Lotte als een hele fijne coach ervaren en kan haar zeker aanraden! Via een vriendinnetje kwam ik bij haar terecht voor een Personal Reset. De kennismaking was erg fijn en ik voelde me snel bij haar op mijn gemak. Ook tijdens de sessie heeft ze mij goed geholpen. Ik voel me nu zelfverzekerder, bewuster van mijn gedrag en rustiger! Heel erg bedankt!
Nicky
25 jaar
Na de Personal Reset die ik bij Lotte ben ondergaan, voel ik me anders, nieuw, een betere versie van mezelf. Ik was op zoek naar die betere versie van mezelf omdat ik het gevoel had dat er meer was. Lotte is erin geslaagd om het zaadje bij mij te planten dat er ook meer is. Door deze coaching ben ik een weg ingeslagen die leidt naar een mooier, positiever en gelukkiger leven. Lotte, bedankt!
Marlies
35 jaar
Lotte is een hele fijne coach. Ze stelt je op je gemak en is rustig. Daarnaast neemt ze alle tijd voor je die nodig is. Hoewel de sessie vrij intensief was, ben ik blij dat ik het gedaan heb. Ik voel me veel lichter, heb meer energie, minder negatieve gedachtes en slaap beter. Daarnaast na 3/4 weken een fijne evaluatie met tips gekregen.
Mariska
42 jaar

Wake up

Wake up if it's all you do, Look out, look inside of you
It's not what you lost, It's what you'll gain raising your voice to the rain
Wake up your dream and make it true, Look out, look inside of you
It's not what you lost, Relight that spark, time to come out of the dark
So wake that spirit, I wanna hear it, No need to fear it, you're not alone
You're gonna find your way!

~ Madison Reyes

Na een eerdere succesvolle sessie bij Lotte, was de keuze snel gemaakt om opnieuw langs te komen toen ik merkte dat ik op een bepaald thema telkens opnieuw vastliep. Ik kon snel bij haar terecht, wat heel fijn was. Lotte begeleidde me heel fijn en de sessie heeft me laten realiseren wat het onderliggende probleem was. Door de rustige en veilige sfeer verliep dit hele proces heel soepel en voelde alles heel fijn. Hierdoor hebben we dit kunnen oplossen en sindsdien heb ik hier dan ook geen last meer van gehad. Ik zou en sessie bij Lotte zeker aan iedereen kunnen aanraden.
Kayleigh
29 jaar
Ik ben voor een adem coaching bij Lotte geweest, en ging er eerlijk gezegd een klein beetje sceptisch in, maar wat was dit een bijzondere en mooie ervaring! Ik ben heel erg blij dat ik ben geweest en ik raad het iedereen aan om dit te ervaren. Bedankt Lotte voor de fijne sessie!
Yaela
25 jaar
Op zich zat ik redelijk goed in mijn vel, gezond en sportief, mooi stel kinderen, lieve man en een leuke uitdagende job! Toch ervoer ik belemmeringen; onzekerheid, terughoudend, niet heel spraakzaam in gezelschap, vroeg me geregeld af vindt men mij wel aardig? En dit al vanaf mijn vroege jeugd… Daar wilde ik van af! Ik besloot een Personal Reset te volgen bij Lot. Samen tijdens de sessie doelen bepaald bijv; zelfvertrouwen, communicatief vaardig, levensgeluk… De sessie is echt een heel mooie manier om balast uit het verleden op te ruimen. Na de sessie had ik een heerlijk gevoel, direct resultaat in situaties op mijn werk en in het privé leven. Ik ervaar spontaniteit, zelfvertrouwen, een praatje maken in een groep gaat me gemakkelijk af, echt een enorm verschil met voor de sessie. Dank je wel Lot! Ik zou het iedereen aan willen raden.
Tessa
43 jaar
In Februari 2022 heb ik een Peronal reset coaching sessie gedaan bij Lotte. Ik heb haar praktijk gekozen door de goede ervaringen van een vriend. Lotte heeft een fijne energie waardoor ik mij snel op mijn gemak voelde. Begeleid door haar heb ik een mooie reis gemaakt. Waarin ik ervaringen en inzichten heb gekregen die het ontwikkelingsproces wat al gaande was een flinke impuls hebben gegeven. Wat ik heel prettig vond is dat Lotte ook een stukje van haar eigen ervaringen deelt daar waar dat helpend is.
Jascha
49 jaar
Mijn ervaring met Lotte is dat ze lief, vrolijk, toegewijd en doortastend te werk gaat in het opsporen van blokkades in lichaam en geest. Zij heeft mij op een fijne, laagdrempelige manier geholpen blokkades te doorzien en op te ruimen. Ik voelde mij daarbij heel veilig. Ze is daarnaast goed in het aanreiken van tools om mij persoonlijk verder te ontwikkelen in het signaleren van blokkades en deze op te ruimen. Zij doet dit op een constructieve manier, waarbij ze mij de juiste aanmoediging en bevestiging geeft, die ik nodig had en heb om hierin verder te groeien.
Yvonne
52 jaar
Een Personal Reset bij Lotte kan ik van harte aanbevelen wanneer je kampt met onverwerkte emoties, wanneer je patronen in je gedachtes je in de weg zitten, wanneer je moet leren jezelf lief te hebben en vol in je eigen kracht te gaan staan. Tijdens de sessie neemt Lotte je aan de hand mee en leidt je langs het pad dat je verlichting brengt. Je voelt je bevrijd van zorgen die je blokkeren om onbegrensd jezelf te zijn. De benadering van Lotte is respectvol en liefdevol en geeft ruimte voor maatwerk.
Judith
49 jaar
Lotte heeft mij geholpen om meer rust in mijn hoofd en lijf te krijgen. Daar ben ik heel blij mee. Ik was me niet bewust van bepaalde pijnpunten en die zijn door mooie oefeningen nu afgesloten. Daarnaast heeft ze aangegeven wat goed zou zijn om aan te werken. Deze tips waren en zijn heel behulpzaam. Het blijft een uitdaging om de tips door te voeren en vast te houden. Door de sessies merk ik wel het verschil als ik de tips toepas dus ben op de goede weg. Bewustwording is nu zeker aanwezig. Lotte is een fijne en warme persoonlijkheid die begrijpt wat je zegt en goed terugkoppelt wat voor mij zou helpen om te veranderen. Dus conclusie super blij met de sessie een goede start om weer verder te werken aan mezelf. Dank je wel Lotte.
Monique
52 jaar