Ervaringen

Zij gingen je voor:

Kim, 35

Wat een fijne ervaring is de Personal Reset! Lotte is fijne coach, luistert, begrijpt je, denkt mee en neemt echt de tijd voor je. Ik vond het best spannend dit te doen, maar door de rust en positiviteit die Lotte uitstraalt ben je al snel op je gemak. We zijn nu een aantal weken verder en ik voel duidelijk verschil. Ik voel me nu vrij om te zijn wie ik ben! Mijn masker heb ik afgezet en ik ben klaar voor al het moois wat nog komt. Bedankt!

Yvonne, 52

Mijn ervaring met Lotte is dat ze lief, vrolijk, toegewijd en doortastend te werk gaat in het opsporen van blokkades in lichaam en geest. Zij heeft mij op een fijne, laagdrempelige manier geholpen blokkades te doorzien en op te ruimen. Ik voelde mij daarbij heel veilig. Ze is daarnaast goed in het aanreiken van tools om mij persoonlijk verder te ontwikkelen in het signaleren van blokkades en deze op te ruimen. Zij doet dit op een constructieve manier, waarbij ze mij de juiste aanmoediging en bevestiging geeft, die ik nodig had en heb om hierin verder te groeien.

Rosalie, 17

De manier waarop Lotte met je omgaat is heel fijn. Ik kreeg het gevoel dat ik alles kon delen en daarbij hulp zou ontvangen. Tijdens de sessie heb ik me heel erg op mijn gemak gevoeld en ook na de sessie houdt Lotte goed contact met je en mag je ook altijd contact met haar opnemen. Ik ben door Lotte meer te weten gekomen over mezelf en hoe ik goed om kan gaan met bepaalde dingen. Kortom, een warme begeleiding die er voor zorgt dat ik mij goed heb kunnen openstellen om zo mijn problemen te kunnen ontdekken en aanpakken.

Tessa, 43

Op zich zat ik redelijk goed in mijn vel, gezond en sportief, mooi stel kinderen, lieve man en een leuke uitdagende job! Toch ervoer ik belemmeringen; onzekerheid, terughoudend, niet heel spraakzaam in gezelschap, vroeg me geregeld af vindt men mij wel aardig? En dit al vanaf mijn vroege jeugd…
Daar wilde ik van af! Ik besloot een Personal Reset te volgen bij Lot. Samen tijdens de sessie doelen bepaald bijv; zelfvertrouwen, communicatief vaardig, levensgeluk… De sessie is echt een heel mooie manier om balast uit het verleden op te ruimen. Na de sessie had ik een heerlijk gevoel, direct resultaat in situaties op mijn werk en in het privé leven. Ik ervaar spontaniteit, zelfvertrouwen, een praatje maken in een groep gaat me gemakkelijk af, echt een enorm verschil met voor de sessie. Dank je wel Lot! 
Ik zou het iedereen aan willen raden.

Monique, 52

Lotte heeft mij geholpen om meer rust in mijn hoofd en lijf te krijgen. Daar ben ik heel blij mee. Ik was me niet bewust van bepaalde pijnpunten en die zijn door mooie oefeningen nu afgesloten. Daarnaast heeft ze aangegeven wat goed zou zijn om aan te werken. Deze tips waren en zijn heel behulpzaam.
Het blijft een uitdaging om de tips door te voeren en vast te houden. Door de sessies merk ik wel het verschil als ik de tips toepas dus ben op de goede weg. Bewustwording is nu zeker aanwezig.  
Lotte is een fijne en warme persoonlijkheid die begrijpt wat je zegt en goed terugkoppelt wat voor mij zou helpen om te veranderen. Dus conclusie super blij met de sessie een goede start om weer verder te werken aan mezelf. Dank je wel Lotte. 

Mariska, 45

Lotte is een hele fijne coach. Ze stelt je op je gemak en is rustig. Daarnaast neemt ze alle tijd voor je die nodig is. Hoewel de sessie vrij intensief was, ben ik blij dat ik het gedaan heb. Ik voel me veel lichter, heb meer energie, minder negatieve gedachtes en slaap beter. Daarnaast na 3/4 weken een fijne evaluatie met tips gekregen. 

Reserveer nu !