Personal Reset Coaching

Laten we samen aan de slag gaan

Personal Reset Coaching

Het liefste wat jij wilt is jezelf zijn. In je eigen kracht staan, zonder twijfels of zorgen over wat een ander er nou eigenlijk van vindt… Rust in je hoofd. Gewoon eindelijk een keer vol zelfvertrouwen de dag in. Voluit leven. Zonder schuldgevoel en met een big smile op je gezicht. Genieten van zowel de grote als de kleine dingen die het leven je te bieden heeft. Dát is wat je wilt.
Wat is daar voor nodig? Balans. Het leven is cyclisch. Het is met ups en downs. Er zullen altijd dagen zijn waar jij je even wat minder leuk/gelukkig/fijn voelt. Dat is volkomen normaal! Wat niet normaal is? Het grootste gedeelte van je dag stress ervaren, je ongelukkig voelen en/of wensen dat je dag voorbij is. Daar kunnen wij wat aan doen. Hieronder vind je een overzicht met wat je precies krijgt bij een Personal Reset. Bekijk het goed, voel of het bij jou past en ga ervoor! We kunnen ook altijd eerst vrijblijvend kennismaken, dan weet je zeker of we een match zijn of niet!

Personal Reset coaching

Awaken

Tijdens de eerste afspraak gaan wij samen op zoek naar de kern van jouw ongemak(ken). Zodra we bij de kern zijn zetten we daar een mooi doel tegenover en gaan we echt aan de slag! Na de eerste afspraak ga je naar huis met oefeningen die je dagelijks zult herhalen. +/- Drie weken later ontmoeten we elkaar weer. Dan kan je al je vragen kwijt en krijg je nog verdere tips en tricks om zelf je overige belemmerende patronen te doorbreken.

Jouw investering: € 250,-
(betaling in termijnen mogelijk)

AdobeStock_404816393

Yes and more please

I am ready to receive, All the love that's given me, Knowing I am worthy, Yes and more please
I am ready to release, All the fear, anxiety, Trusting I am held in the light, By Divinity
And I'm so done with playing small, Knowing I am made of stars, And that I am the love that I'm looking for
Knowing that my heart is my home, In this dream reality I surrender to thee, Everything is reflected like a mirror back to me, And I'm so done with playing small, Knowing that my heart is my home.

~ Fia

Ervaringen van anderen

Zij gingen je voor:

Bedankt voor de fijne coach sessie die we gedaan hebben, Lotte. Ik heb de reset als intens, heel mooi en verruimend ervaren. Je zorgde ervoor dat ik me op m’n gemak en veilig voelde en liefdevol en kundig heb je me door de sessie begeleid. Bevrijd van de nodige dingen, voel ik me nu lichter, lekkerder in m’n vel en zelfverzekerder!
zon-otm6rlgxjgj805t7673jifohd0ydca87mwzawqbic0
Sandra
52 jaar
Lieve Lotte, bedankt voor je liefdevolle, bemoedigende en zorgvuldige manier van werken. Het lichaamsgerichte aspect vind ik erg doeltreffend en samen met de mooie oefeningen die ik dagelijks eenvoudig toe kan passen, hebben de thema's die ik inbracht licht en luchtig gemaakt. Ik ervaar nu meer positiviteit, ontspanning en bekrachtiging.
zon-otm6rlgxjgj805t7673jifohd0ydca87mwzawqbic0
Mona
41 jaar
Lieve Lot, Je hebt mij geweldig geholpen door in 1 sessie mijn blokkade na 50 jaar! op te ruimen en te resetten. Ik ben nu ruim 2,5 maand verder en voel mij nog steeds zelfverzekerd en compleet :). Meerdere mensen in mijn omgeving ervaren de positieve verandering bij mij en ik zit vol energie. Super bedankt, je bent fantastisch! Hartelijke groet, Dennis van HIlten
zon-otm6rlgxjgj805t7673jifohd0ydca87mwzawqbic0
Dennis
... jaar
Onlangs ben ik bij Lotte op coaching geweest. Een ontzettend lieve en krachtige vrouw. Gaat samen met jou op zoek naar jouw verbeterpunten, neemt alle tijd voor je en is een hele fijne coach die samen met jou op zoek gaat waar jouw pijn punten liggen. Dit alles wordt omgezet naar iets positiefs. Ik heb deze coachingsessie als heel prettig, vertrouwd, liefdevol, emotioneel en open ervaren. Ga zo door Lotte! Jij bent ook een topper😉
zon-otm6rlgxjgj805t7673jifohd0ydca87mwzawqbic0
Mandy
25 jaar

Veel gestelde vragen

Goed om te weten:

AdobeStock_297741141
Wat is de Personal Reset?

De Personal Reset is een methode waarin de effectieve delen van andere methodes zijn samengevoegd. Zo vind je in de Personal Reset delen van EMDR, EFT, NLP, hypnose, familieopstellingen, ademhalingstechnieken en nog een paar andere geneeswijzen. Door deze delen samen te voegen is er een methode ontstaan waarmee je super snel tot de kern van jouw ‘probleem’ komt.

Waar kan de Personal Reset voor ingezet worden?

De Personal Reset kan ingezet worden bij vele ongemakken. Ik begeleid vooral mensen die veel aan onzekerheid doen, uit balans zijn, zich gevangen voelen, moeilijk keuzes kunnen maken, de connectie tussen hun hoofd en lichaam kwijt zijn en/of zichzelf niet volledig accepteren zoals ze zijn. Ook kan je bij mij terecht als je lichte angst-, burn-out- en/of depressieve klachten ervaart en voor trauma verwerking. Bij vragen kan je altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen, dan kijken we samen of ik de juiste persoon ben om jou te begeleiden.

Is de Personal Reset voor alle leeftijden?

De Personal Reset is geschikt voor alle leeftijden. Zelf coach ik personen vanaf 15 jaar. Onder de 18 jaar is er wel toestemming nodig van beide ouders. 

Moet ik een specifieke hulpvraag hebben?

Je hoeft geen specifieke hulpvraag te hebben om samen aan de slag te gaan. Tijdens de Reset gaan we samen opzoek naar de kern van jouw ‘ongemak(ken)’.

Kan de Personal Reset ook online?

Wanneer je kiest voor jezelf en een Personal Reset bij mij boekt, kan dat zowel offline als online. Je bent van harte welkom in Zoetermeer. Is dit te ver weg of wil je liever coaching vanuit huis? Dan kunnen we ook online via zoom jouw doelen bereiken. Wel adviseer ik je om als het mogelijk is voor de offline keuze te gaan! Dat maakt het toch net wat persoonlijker en specialer.