Adem Coaching

Laten we samen aan de slag gaan

Adem Coaching

Ademhalen. Het is iets waar we als levend wezen niet zonder kunnen, onze grootste bron van levensenergie. Je doet het zonder er bij stil te staan, maar haal jij ook goed adem? Tijdens een Ademsessie gebruik je je ademhaling om weer in contact te komen met je ware zelf. Door een speciale ademtechniek worden gevoelens, emoties en energie-blokkades in je lichaam weer voelbaar en kunnen ze worden losgelaten. Deze techniek noemen we ook wel de verbonden ademhaling.
Jouw eigen ademhaling is het meest pure medicijn wat je kunt inzetten om door fysieke & mentale ongemakken heen te bewegen. Het is altijd tot jouw beschikking. Je zou een Ademsessie kunnen zien als een soort innerlijke schoonmaak, precies datgene wat mag worden losgelaten komt naar boven. Elke sessie is om deze reden uniek. Adem Coaching is een hele fijne manier om te ontstressen, ontspannen en meer verbinding met jezelf te creëren.

adem coaching

Breathe

Tijdens een Ademsessie beginnen we met het zetten van een intentie waarmee jij wilt werken. We zorgen ervoor dat je een stevige basis hebt door middel van grondingsoefeningen. Vervolgens gaan we aan de slag met de speciale ademhaling-techniek om bij opgeslagen energie te komen. 

Ik ben constant bij je in de buurt en begeleid je door de emoties & sensaties die wellicht op zullen komen. Er zit ook een stukje meditatie in verwerkt. Na afloop is er ruimte om nog even te kletsen en vragen te stellen.

Jouw investering: € 125,-

AdobeStock_414659999

Shedding Skins at Last

I am open I am free and my life is breathing me, as I surrender to the will of the Divine.
No more stories of the past, I am shedding skins at last and I realize I'm already in heaven.
The moment I stop running from the demons in my head and instead I choose to love them.
When saying yes to life both shadow and light, my suffering is done and I come alive.

~ Fia