Adem Coaching

Laten we samen aan de slag gaan

Adem Coaching

Ademhalen. Het is iets waar we als levend wezen niet zonder kunnen, onze grootste bron van levensenergie. Je doet het zonder er bij stil te staan, maar haal jij ook goed adem? Tijdens een Breathwork sessie gebruik je je ademhaling om weer in contact te komen met je ware zelf. Door een speciale ademtechniek worden gevoelens, emoties en energie-blokkades in je lichaam weer voelbaar en kunnen ze worden losgelaten. Deze techniek noemen we ook wel de verbonden ademhaling.
Jouw eigen ademhaling is het meest pure medicijn wat je kan inzetten om door fysieke & mentale ongemakken heen te bewegen. Het is altijd tot jouw beschikking. Je zou een Breathwork sessie kunnen zien als een soort innerlijke schoonmaak, precies datgene wat mag worden losgelaten komt naar boven. Elke sessie is om deze reden uniek. Breathwork is een hele fijne manier om te ontstressen, ontspannen en meer verbinding met jezelf te creëren.

adem coaching

Breathe

Tijdens een Breathwork sessie beginnen we met het zetten van een intentie waarmee jij wilt werken. We zorgen ervoor dat je een stevige basis hebt door middel van grondingsoefeningen. Vervolgens gaan we aan de slag met de speciale ademhalings-techniek om bij die opgeslagen energie te komen. 

Ik ben constant bij je in de buurt en begeleid je door de emoties die wellicht op zullen komen. Er zit ook een stukje meditatie in verwerkt. Na afloop is er ruimte om nog even te kletsen en vragen te stellen. 

Jouw investering: € 95,-
(betaling in termijnen mogelijk)

 

AdobeStock_414659999

adem coaching

Breathe Bundel

AdobeStock_439639020

Geef jezelf de tijd & ruimte die jij zo verdient en kies voor een Breathwork Bundel, waarin je steeds een laagje dieper kan gaan of met meerdere intenties kan werken. Beweeg met geduld en liefde door de opgebouwde energie heen en laat met iedere Adem sessie meer los. Door in een keer 4 Ademsessies af te nemen bespaar je €35,-.

Jouw investering: € 345,-
(betaling in termijnen mogelijk)

Shedding Skins at Last

I am open I am free and my life is breathing me, as I surrender to the will of the Divine.
No more stories of the past, I am shedding skins at last and I realize I'm already in heaven.
The moment I stop running from the demons in my head and instead I choose to love them.
When saying yes to life both shadow and light, my suffering is done and I come alive.

~ Fia