Top

Thailand heeft echt een geweldige keuken. Je eet er de lekkerste curry’s, soepen en salades. Op Koh Tao vind je heel veel restaurantjes en ook als je even geen zin hebt in Thais kan je op veel plekken terecht. Hieronder heb ik een aantal van mijn persoonlijke favorieten voor jou op een rijtje gezet.

#1 SU Chili

SU Chili is de perfecte plek voor een Thaise maaltijd. Het restaurant is erg populair, waarschijnlijk mede doordat het word aangeschreven in de Lonely Planet. Je kan er terrecht voor ieder Thais gerecht wat je kan bedenken. Als je gaat, ga dan wel op de vroege avond, dan ben je zeker van een plekje!

Adres: Changwat Surat Thani 84280

#2 Hippo Burger Bistro

Dit gezellige hippe restaurant maakt de beste burgers van Koh Tao! Maar echt, ik denk dat ik hier de beste burger ooit heb gegeten. Heerlijk dus als je even geen zin hebt in een Thaise maaltijd. Het restaurant ligt niet aan de weg aan het strand maar aan het einde van de hoofdweg.

Adres: Changwat Surat Thani 84280

#3 FIZZ Beachlounge

Een plek waar ik menig avond te vinden was was bij de FIZZ Beachlounge. Hier bestel je de beste cocktails van Koh Tao en als dat al niet genoeg is.. Je zit er heerlijk op een van de zitzakken op het strand terwijl je kan genieten van de zonsondergang. Kan het nog beter? Juist, dat dacht ik ook. 🙂

Adres: Changwat Surat Thani 84280, Sairee Beach

#4 Sairee Sairee Restaurant

De eerste plek waar ik ging eten op Koh Tao was bij Sairee Sairee. Dit restaurant serveert lekkere pizza’s, pasta’s, verse broodjes en desserts. Het personeel is erg vriendelijk en er hangt een gezellige sfeer.

Adres: 30/10 Moo 1

#5 Seaside Bar & Restaurant

Hier ga je niet perse naartoe omdat het het beste eten is. Het is er goed te doen hoor, begrijp me niet verkeerd, maar het leuke aan dit restaurant is vooral het mooie uitzicht. Ga rond een uur of 17:15 en je zit eerste rij voor een prachtig uitzicht.

Adres: Changwat Surat Thani 84280

Wil je meer weten over Koh Tao? Lees hier de to do’s van het eiland!

post a comment